امروزه با توجه به آلودگیهای ناشی از سوختهای فسیلی، بهمنظور کاهش این نوع از آلودگیها، انواع خودروها و موتورسیکلتهای الکتریکی و هیبریدی طراحی، تولید و به بازار عرضه میشوند. نخستین نوع از موتورسیکلتهای الکتریکی در قرن نوزدهم میلادی ظهور کردند. تولید اینگونه خودروها با تولید انبوه موتورسیکلتهای بنزینی از رونق خوبی برخوردار نبود. در دهههای ۱۹۷۰ و ۱۹۸۰ میلادی، با وقوع بحران انرژی مجدداً موتورسیکلتهای الکتریکی مورد توجه قرار گرفتند، اما این علاقمندی سبب تولید انبوه و ایجاد بازار رقابتی نشد. در دهة گذشته، با توجه به پیشرفت فناوری باتریها، مدیریت شبکة برق، نگرانیها درخصوص قیمت نفت و نیاز به کاهش گازهای گلخانهای تحولی اساسی در تولید موتورسیکلت الکتریکی صورت گرفته است. هدف این مقاله، معرفی و بررسی استانداردهای معتبر بینالمللی برای یک موتورسیکلت الکتریکی جهت توسعة این محصول در بازار ایران است. برای این منظور، پس از معرفی قطعات تشکیلدهندة موتورسیکلت معمولی، به تعمیم آن اجزاء و قطعات تشکیلدهندة موتورسیکلت الکتریکی پرداخته میشود تا از این منظر به توسعة استانداردهای مرتبط با آن پرداخته شود.
نه برادران, نیما حامد, & مهرکیش, علی. (1394). مطالعة استانداردهای موجود در حوزة توسعة موتورسیکلتهای برقی با هدف زمینهسازی برای پیشنهاد استاندارد ملی. مهندسی مکانیک, 24(6), 16-24.
MLA
نیما حامد نه برادران; علی مهرکیش. "مطالعة استانداردهای موجود در حوزة توسعة موتورسیکلتهای برقی با هدف زمینهسازی برای پیشنهاد استاندارد ملی". مهندسی مکانیک, 24, 6, 1394, 16-24.
HARVARD
نه برادران, نیما حامد, مهرکیش, علی. (1394). 'مطالعة استانداردهای موجود در حوزة توسعة موتورسیکلتهای برقی با هدف زمینهسازی برای پیشنهاد استاندارد ملی', مهندسی مکانیک, 24(6), pp. 16-24.
VANCOUVER
نه برادران, نیما حامد, مهرکیش, علی. مطالعة استانداردهای موجود در حوزة توسعة موتورسیکلتهای برقی با هدف زمینهسازی برای پیشنهاد استاندارد ملی. مهندسی مکانیک, 1394; 24(6): 16-24.